SENESTE INDLÆG

Kære Søs eller Kombilægen! Jeg har kæmpet med en overvægt i mange år,...
Hej Søs. Min datter, har siden hun var barn haft ekstremt tør og skællende...
Hej Søs, HJÆLP - jeg tror jeg har fået "sengelopper" For første gang...
Hej Søs... Forebyggelse af soleksem kan det afhjælpes med betacaroten og...
Hej Søs! Jeg har for nylig fået konstateret slidgigt i begge knæ. Har lige...
 Hej Søs,
Har du et bud på om man kan anvende andre...
Fortrolighedspolitik på Kombilægen.dk

Vigtig juridisk information

Tak fordi du bruger Kombilægen.dk. Beskyttelse af dig og dit privatliv er vigtigt for os. Derfor beder vi dig om at læse nedenstående redegørelse for vores fortrolighedspolitik. Hvis du ikke kan acceptere vores politik på dette område, beder vi dig venligst for din egen skyld forlade Kombilægen.dk’s internetsider.
Indsamling af data

Kombilægen.dk tilbyder en række services. I forbindelse med disse services vil Kombilægen.dk bede om at få din e-mailadresse og/eller andre personlige oplysninger som for eksempel navn, adresse, telefonnummer, alder, køn, helbredsoplysninger, vaner og andre informationer til brug for din personlige profil. Det er naturligvis frivilligt, om du ønsker at afgive disse data. Imidlertid kan det i visse tilfælde være umuligt for Kombilægen.dk, at tilbyde dig de forskellige services, uden at du afgiver de nævnte data.
Anvendelse af data

De data, Kombilægen.dk modtager, bruges til at sikre, at vi kan levere de forskellige services og til udvikling og forbedring af Kombilægen.dk’s internetsider. Data kan også blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser og til at informere dig om eksisterende eller nye tiltag fra/på Kombilægen.dk. Med henblik på at sikre de nævnte services kan dine data undtagelsesvist blive set af tredjemand som for eksempel læger og personale, der for eksempel skal reparere og vedligeholde Kombilægen.dk’s tekniske systemer.

Bortset fra de ovenstående tilfælde vil Kombilægen.dk aldrig videregive personlige identificerbare informationer, med mindre du har givet tilladelse til det, eller hvis der er tale om særlige omstændigheder, som for eksempel at Kombilægen.dk i god tro mener, at lovgivningen kræver, at informationerne videregives. Enhver information indsamlet af Kombilægen.dk bliver behandlet som fortrolig. Det er et gældende lovkrav.

Husk at enhver oplysning du afgiver - inklusiv personlig identificerbar information - i et offentligt forum som for eksempel online-debatterne eller chatten, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Kombilægen.dk at gøre. Det er derfor vigtigt, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i ovenævnte forum, samt til Kombilægen.dk
Rettelser til, opdatering af og opbevaring af data

Kombilægen.dk opbevarer kun dine og andres data så længe, det er nødvendigt.

Du kan til hver en tid ændre dine personlige oplysninger, det kan ske direkte eller via en mail til Kombilægen.dk
Spørgsmål stillet til Kombilægen.dk’s skribentpanel gælder det, at spørgsmålene og svarene opbevares i Kombilægens.dk’s arkiver, da de skønnes at være af stor værdi for fremtidige brugere.
Links

kombilægen.dk  har på nogle af siderne links til andres sider. Vær opmærksom på, at vi på Kombilægen.dk ikke tager ansvar for fortrolighedspolitikken på disse andre internetsider. Vi anbefaler vores brugere at være opmærksomme, når de forlader vores internetsider og at læse fortrolighedserklæringerne på alle andre internetsider, der indsamler personligt genkendelige data.
Vedrørende ændringer

Hvis vi beslutter at ændre i vores fortrolighedspolitik, vil vi offentliggøre ændringerne på vores internetsider, så vores brugere altid kan være klar over, hvilke data vi indsamler, hvordan de bliver brugt, og under hvilke omstændigheder de eventuelt bliver offentliggjort. Informationerne bliver brugt i henhold til den fortrolighedspolitik, der er gældende på indsamlingstidspunktet.

Januar 2009.

Kombilægen.dk  ARTIKLER

Kun for kvinder
Menstruationssmerter og ”kur”
Læs mere
Børn og unge
Døden er os’ en naturlig del af livet!
Læs mere
Medicin
Celleforandringer er ikke ensbetydende med kræft.
Læs mere
Opskrifter
Fennikelsalat
Læs mere
Træning
TRÆNING, PRÆSTATION OG OPTIMERING
Læs mere