SENESTE INDLÆG

Kære Søs eller Kombilægen! Jeg har kæmpet med en overvægt i mange år,...
Hej Søs. Min datter, har siden hun var barn haft ekstremt tør og skællende...
Hej Søs, HJÆLP - jeg tror jeg har fået "sengelopper" For første gang...
Hej Søs... Forebyggelse af soleksem kan det afhjælpes med betacaroten og...
Hej Søs! Jeg har for nylig fået konstateret slidgigt i begge knæ. Har lige...
 Hej Søs,
Har du et bud på om man kan anvende andre...
Hej Søs. Min datter, har siden hun var barn haft ekstremt tør og skællende hud - specielt hendes hænder har været et stort problem. Ikke kun på grund af tørheden, men på grund af hvordan de ser ud. Hun er blevet mobbet en del som barn med hvordan de ser ud og føles, og med årerne er de kun blevet værre. Som voksen hører hun stadig kommentarer omkring hendes hænder, og det er noget der går hende på hver eneste dag, og hun er meget ked af det over det. Det holder hende tilbage fra mange ting, hun kan ikke rigtig bare acceptere, at sådan ser de ud, og folk må glo, hvis det er det de vil. Det er som om huden på hendes håndflade "krøller" mere og mere sammen. Og hun får tit kommentarerne med: "Ej, du har gammeldame hænder..." Det er ikke rart, når man er slut 20'erne.
Hun har gået til lægen med det nogle gange, og bare fået navne på tonsvis af cremer, som ikke har gjort det helt store. Senest fik hun anbefalet en creme som hedder Mildison 1%, som hun skulle bruge som en 14dages kur, og derefter smørre med A-derma creme. Mildson cremen, gjorde næsten bare huden mere, og A-derma cremen er ok, men gør ikke noget andet end hvad andre cremer har gjort. Har du set sådan noget før, og har du noget hun kan gøre? Tørheden er til at leve med, men udseendet af dem, er desværre nok det der går hende mest på, og som sikkert også er sværest at gøre noget ved. Hilsen HanneHej Hanne,

A-Derma cremen er god. Blot ikke den fede. Lukker huden inde og har ikke hud-nære fedtstoffer i sig. Den fede udgave er god, hvis man skal på ski eller ud i ekstrem kulde. Hendes hud og forsvar skal bygges op indefra.
Omega-6 (vegetabilske olier - mandel-, avokado eller kokosolie) om morgenen. Cultura/A-38 eller anden form for probiotisk produkt med havreklid og andre fibre + mørke frugter. Giver mælkesyrebakterier plus stærkt tilskud af antioxidanter. Bitterstoffer i frokost og aftensmåltid - kål, gerne rigtigt grønne. Masser af fede fisk og kraftig reduktion af rødt kød og stimulanser - te og kaffe, plus alkohol. Fuldkorn = B vitaminer og E. Tilskud: Spektro2 - højt indhold af div vit og min + urter, omega-3 (helst krill olie), B vitamin kompleks + magnesium. Håndbade med mandel- eller anden vegetabilsk olie og magnesium flager - 1 spk. 10-20 min 3-4 gange om ugen. Svider nok lidt i starten, men bygger hurtigt op. Derefter anv Aderma fugtighedscreme.

God bedring
Søs

ARTIKLER

Kun for kvinder
Menstruationssmerter og ”kur”
Læs mere
Børn og unge
Døden er os’ en naturlig del af livet!
Læs mere
Medicin
Celleforandringer er ikke ensbetydende med kræft.
Læs mere
Opskrifter
Fennikelsalat
Læs mere
Træning
TRÆNING, PRÆSTATION OG OPTIMERING
Læs mere