SENESTE INDLÆG

Kære Søs eller Kombilægen! Jeg har kæmpet med en overvægt i mange år,...
Hej Søs. Min datter, har siden hun var barn haft ekstremt tør og skællende...
Hej Søs, HJÆLP - jeg tror jeg har fået "sengelopper" For første gang...
Hej Søs... Forebyggelse af soleksem kan det afhjælpes med betacaroten og...
Hej Søs! Jeg har for nylig fået konstateret slidgigt i begge knæ. Har lige...
 Hej Søs,
Har du et bud på om man kan anvende andre...
INNOKRILL                                         Yderligere information om INNOKRILL ?

Innokrill er ikke bare et nyt omega-3 produkt og en ny generation, det er en helt anden type omega-3 end den du er vokset op med – fiskeolie eller torskelevertran.
Krill olie (olie af lyskrebs) består af en unik kombination af omega-3 fosfolipider, samt en stærk antioxidant, alt sammen det som gør den superior i forhold til omega-3 triglycerider, eller bedre kendt som fiskeolie. Forskning har vist at fosfolipid omega-3 fedtsyrer optages og anvendes bedre og hurtigere end triglycerid omega-3 fedtsyrer (fiskeolie). Optagelsesruten i den menneskelige organisme er forskellig for de to typer af fedtstoffer (triglycerid og fosfolipid), fosfolipider følger en meget enklere optagelsesrute end triglycerid, hvilket gør den mere og nemmere tilgængelig og effektiv end triglycerid. Fiskeolie produkter har endvidere ikke noget indhold af en naturlig stærk antioxidant.
Fedtsyrer i kroppen er andet end energilager og –forsyning. Fosfolipid fedtstoffer er vigtige i forhold til alle cellers vægge og deres mange opgaver, vores indre organer er afhængige af en jævn tilførsel af fosfolipider og vores nervesystem optager mere effektivt omega-3 fosfolipider end omega-3 triglycerider.
Den vestlige kost har ændret sig markant igennem det sidste århundrede, og det har betydet at mængden af fosfolipider i den vestlige kost er meget lav – for lav.100 % sporbarhed gennem hele forsyningskæden er væsentlig for at kunne sikre kvalitet, sikkerhed og stabilitet af produkterne.
Krill olie kilden i Innokrill stammer fra det norske firma Aker BioMarine, der samarbejder med WWF i Norge om at sikre en reel og miljømæssig forsvarlig høst af krill (Euphausia superba) i det Antarktiske ocean. Krill fanges via et patenteret Eco-høste system, der sikrer at krill’en (lyskrebs) høstes og føres friske og levende direkte ind til fabrikken. Sikrer en høj kvalitet af olien og minimal risiko for begyndende nedbrydning af vigtige stoffer.
Den innovative fangst (høste)metode betyder minimal miljøpåvirkning, ingen bifangst af fisk og sæler, hvilket ofte er et problem og kan udgøre en trussel for det følsomme økosystem som findes i havene.
De antarktiske krill (lyskrebs) lever i et af de koldeste og reneste have på jorden. Den sydlige halvkugle består primært af vand og jorden omkring er ikke fyldt med industri og jordbrug, som findes på den nordlige halvkugle. Luften er den eneste transportvej for forurenende elementer, og det gør krill olie til et meget rent og naturligt produkt, der kræver minimal rensning og efterbehandling.

 I dag kender de fleste fordelene ved omega-3 triglycerider (fiskeolie) – anvendes uden spørgsmålstegn for et velfungerende nervesystem og i særdeleshed hjernen. Børn, unge, voksne og ældre – hver alder sit produkt.
Knogle- og ledsygdomme og symptomer er udbredte i den industrialiserede verden, og salget af lægemidler for og til disse lidelser/symptomer er ekstremt stort. Forskning har vist at omega-3 i fosfolipid form kan reducere symptomerne og de andre gener, der følger med knogle- og ledsygdomme/symptomer.
Den altoverskyggende hovedårsag til sygdom og død er hjerte-kar sygdomme og det er globalt set. De er typisk opstået på grund af livsstils faktorer som mindre motion, ernæringen og rygning.
Forskning har vist at omega-3 produkter kan sænke blodtrykket, have en blodfortyndende effekt og positiv indvirkning på kolesterol i blodet.
Nyere forskning viser, at omega-3 fosfolipider optages mere effektivt end omega-3 i triglycerid form, hvilket bevirker en hurtigere indsættende virkning. Dette sammenholdt med en bedring i den enkeltes omega-3 index i blodet betyder sammenlagt en mindre risiko for udvikling af hjerte-kar sygdomme.
Omega-3 index måles i en lille bloddråbe, det afspejler hvor meget omega-3 der indtages via kosten eller som tilskud, og er et anvendelig redskab i forhold til at vurdere risiko for udvikling af hjerte-kar sygdomme.

ARTIKLER

Kun for kvinder
Menstruationssmerter og ”kur”
Læs mere
Børn og unge
Døden er os’ en naturlig del af livet!
Læs mere
Medicin
Celleforandringer er ikke ensbetydende med kræft.
Læs mere
Opskrifter
Fennikelsalat
Læs mere
Træning
TRÆNING, PRÆSTATION OG OPTIMERING
Læs mere